Microsoft Dynamics 365 [NAV]

Vår IT bör vara bäst i klassen för att vi ska vara en verkligt effektiv partner.

Logga Microsoft Partner

Alltför många Microsoft-partners predikar lösningar för kunden som de själva inte använder. Vi lovar emellertid att inte sälja någonting som vi själva inte har erfarenhet av att implementera och använda i vår egen verksamhet.

Det är därför vi på Zync har som filosofi att vara bäst i klassen vad gäller vår egen IT således maximera effekten av de produkter vi erbjuder. Det är det som är styrkan i vårt erbjudande samt det vi vill återspegla i våra kunders verksamhet. Affärsspegling helt enkel eller med andra ord – säkerställa att våra resultat är synkroniserade.

Att vara den mest kostnadseffektiva NAV-leverantören innebär att ni aldrig behöver oroa er för att bära våra interna kvalitetsbristkostnader. Den inställningen betyder att vi aldrig blir bekväma i bolagets förbättringsarbete och att vi hela tiden kommer befinna oss långt fram på den tekniska horisonten. Utifrån den positionen kan vi guida kunden till de bästa resultatet och leverera vad kunden borde kunna förvänta sig av ett konsultbolag i vår bransch.